Korrosjonstyper

De 3 vanligste korrosjonstypene!

Det er 3 korrosjonstyper som er mest vanelig å se på forkjellige metaller!

Disse er: overflatskorrosjon, punktkorrosjon, og Galvanisk korrosjon. Alle 3 er synlige, og forholdvis enkle å kjenne igjen!

Eks. overflatekorrosjon Eks. punktkorrosjon  
 
Denne korrosjonstypen er den mest vanlige å se! Den gir en jevn korrosjon over metalett, og blir som oftest sett på biler, bolter, metall konstruksjoner! Denne korrosjonstypen, kommer fram fra enkelte punkter i metallet! Ovenfor ser du et eksempel på et verktøy som har punktkorrosjon på seg!  

Viktig å vite om korrosjon

Reduser vedlikeholdsbudsjettet!

Ferrometaller viser alltid spor av rust, etter å ha vært eksponert for luft og fukt.

Konsekvensene er:

  • fysisk sammenbrudd
  • sikkerhetsproblemer
  • kraftig volumøkning, opp til 400%
  • Sprekker i betong.
  • Store vedlikeholdskostnader
  • Stygt å se på

Metaller er fleksible og i konstant bevegelse. De ekspanderer og krymper i takt med temperaturforandringer. Rustbeskyttelsen må derfor være "levende" på nøyaktig samme måte. Våre systemer er det. Enten det er beskyttelse av systemer hvor det sirkulerer vann eller det er innvendige tanksystemer eller utvendige stålkonstruksjoner. Vi har løsningene!

Velger du oss som samarbeidspartner når du skal løse dine rustproblemer vil du oppleve at levetiden på ditt vedlikeholdsarbeid forlenges kraftig.

Forskning lønner seg!

Det er full trykk på forskning innenfor rust og korrosjons området. Middler og utstyr skal stadig forbedres og bli mer effektive. Norwegian Chemical Technique er alltid på offensiven for å finne nye effektive preparater, og kjemiske kombinasjoner som har effekt imot rust og korrosjon!

 

Spør oss

Er det noe du lurer på om rust, korrosjon, behandling, produkter, eller noe som angår dette temaet, så ikke nøl med å spørre oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne svar på dine spørmål, også finne den rimligste, og beste løsningen på ditt rustproblem!

Vi gir oss ikke før du blir fornøyd!!!

Du er her: Hjem Artikler Rust og korrosjon